top of page

POTEK IZPOSOJE

01

IZBIRA TORBICE / NAKITA

Na glavnem meniju strani klikni na Torbice ali Nakit, izberi svoj artikel in želeni čas izposoje (1 dan, 3 dni, 5 dni itd.).

02

RAZPOLOŽLJIVOST ARTIKLOV

Na strani vsakega artikla se nahaja povezava do koledarčka, kjer lahko preveriš, kdaj je razpoložljiv za izposojo. Prosti datumi so označeni z napisom "Prosto". Ko se prepričaš, da je tvoj artikel na voljo za želene datume, datume vpiši v obvezno polje in ga dodaj v košarico.

03

ODDAJA NAROČILA

Klikni na gumb "Košarica" zgoraj desno in zaključi postopek naročila. Izpolni vsa zahtevana polja, izberi način plačila in način dostave (dostava na dom ali osebni prevzem v Ljubljani) ter klikni na gumb "Oddaj naročilo".

04

NOŠENJE TORBICE / NAKITA

Nosi izbrano torbico/nakit in osupni s svojim stylingom. 

05

VRAČILO ARTIKLOV

Torbico/nakit je potrebno vrniti skladno z izbranim časom trajanja izposoje. Izposoja se začne šteti na dan, ko artikel prejmeš, konča pa se dan po zadnjem dnevu izposoje, ko artikel vrneš oz. odpošlješ nazaj.

Artikel vrneš tako, da ga zapakiraš v originalno embalažo, na paket prilepiš brezplačno povratnico, ki je že priložena vsakemu paketu, in ga odneseš v najbližji GLS paketomat ali GLS paketno trgovino. Če si pri oddaji naročila izbrala možnost osebnega prevzema, artikel vrneš osebno. Če dan vračila artikla pade na soboto, nedeljo ali praznik, ga je potrebno vrniti naslednji delovni dan.

bottom of page