top of page

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

 • Kakšne so možnosti dostave in ali obstaja možnost osebnega prevzema?
  Pri oddaji naročila lahko izberete možnost dostave z dostavno službo GLS ali osebni prevzem. V primeru osebnega prevzema nam za datum in uro prevzema pišite na info@luxerentbylk.com. Prevzem je možen po predhodnem dogovoru na naslovu Novo Polje cesta III 11a v Ljubljani.
 • Kako vrnem izposojene artikle?
  V primeru, da ste torbico prejeli preko dostavne službe GLS, torbico zapakirajte v originalno embalažo, nanjo prilepite brezplačno povratnico, ki ste jo prejeli v paketu poleg torbice, in naročite prevzem s strani kurirja. V primeru osebnega prevzema, torbico v originalni embalaži vrnete na naslov, kjer ste jo prevzeli (Novo Polje cesta III 11a). Glede ure vrnitve nam pišite na info@luxerentbylk.com.
 • Kaj se zgodi, če zamudim datum vračila?
  V primeru zamujenega datuma vračila vas prosimo, da nas čim prej obvestite na info@luxerentbylk.com. Vsak zamujeni dan se zaračuna po ceni 125 % višine zneska enodnevnega najema torbice.
 • Kaj se zgodi, če izposojeni artikel izgubim ali po pomoti poškodujem oz. uničim?
  V primeru, da torbico umažete ali poškodujete, nas o tem obvestite na info@luxerentbylk.com. Vsak primer bomo individualno preučili in vas nato obvestili o nastalih stroških popravila oz. čiščenja. V primeru, da torbico uničite ali izgubite, vam bo zaračunana celotna nabavna vrednost torbice, ki je navedena na strani vsakega artikla. Podrobnejše informacije so na voljo v naših pogojih poslovanja.
 • Katere oblike plačila sprejemate?
  Sprejemamo plačilne kartice Mastercard, Visa, Maestro in Diners.
 • Ali sta možna tudi naročilo in dostava izven Slovenije?
  Trenutno dostavljamo samo znotraj območja Slovenije.
bottom of page